Biliárd
Lecseréltük nemrég az összes posztót! Felhőtlen kikapcsolódás közel 900 nm-en. Biliárd, csocsó, flipper, darts, póker, xbox.
Rendezvény helyszín
A Fordan Centerben nem csak játékélményt vihettek haza egy fantasztikus este után. Biliárdozás közben, csocsó meccs után vagy egy finom ital mellett a koncertek garantálják Nektek a felhőtlen szórakozást!
Csocsó
Ha már csocsó, legyen sör! A nyári estéken a városban egy jó hangulatú csocsó meccset egy hideg, finom sör tesz igazán izgalmassá. Nálunk mindkettőt megtalálod minőségi szinten és kedvező árakon!

Kis nyilakat kell egy kerek alakú tábla különböző pontjaira eljuttatni. De azért ez mégsem ilyen egyszerű. A Fordan Center darts gépein közel 20 fajta játék választható ki, ahol követni kell egymást, meghatározott mezőket kell kidobni, vagy nyerni csak bizonyos mezőkkel lehet.

Játékok

Biliárd

A játékosok 15 golyót juttatnak a fehér golyó segítségével az asztal 6 különböző lyukaiba. Az nyer, aki a saját golyóit és a fekete 8-ast előbb a lyukakba juttatja. Ez a játék a koncentrációról és a pontosságról szól a profiknál. Egy hétvégi biliárdpartinál, egy klassz korsó sörrel a kezünkben a könnyed beszélgetések és nevetés formája lehet.

Csocsó

A csocsót általában 2 fős csapatokban játsszák. A rudakra felszerelt csocsóbábukkal kell az ellenfél kapujába juttatni a labdát. A profik számos trükköt, húzást, tolást, iskolát, mandinert alkalmaznak az ellenfél megtévesztésére. A Fordan Center négy profi csocsóasztalán gyakran rendezünk baráti, vagy professzionális csocsóbajnokságokat.

Darts

Kis nyilakat kell egy kerek alakú tábla különböző pontjaira eljuttatni. De azért ez mégsem ilyen egyszerű. A Fordan Center darts gépein közel 20 fajta játék választható ki, ahol követni kell egymást, meghatározott mezőket kell kidobni, vagy nyerni csak bizonyos mezőkkel lehet.

Flipper

Két kar, egy golyó és megannyi kihívás egy részútban döntött táblán. A cél a golyó pályán tartása, minél több pont gyűjtése. A Fordan Centerben folyamatosan megújuló gépeken próbálhatod ki ügyességedet.

Léghoki

A léghoki pálya vízszintes felületén a játék alatt finom légfüggönyt képez a gép. Emiatt a lapos korong akadálytalanul csúszik abba az irányba, amerre a két versenyző játékos löki. A cél egyszerű: több gólt szerezni, mint a másik. Minél furfangosabban lököd a korongot, annál nagyobb az esély a győzelemre.

XBOX Kinect

Még több móka. Az XBOX 360 egy számítógépes eszköz, amibe különböző játékok tölthetőek be. Online és offline is használható. Vendégeink több játék közül választhatnak. Többek között FIFA 2013-as foci, tánc szimulátor és boksz játékok állnak rendelkezésre. A mozgásérzékelő Kinect rendszer a játékosok mozdulatait kíséri figyelemmel, amit a monitor előtt csinálunk, a gép arra reagál. Nincs szükség kontrollerre! Csak lépj az érzékelő elé, a Kinect felismer, és már játszhatsz is! Ez a jövő játékélménye! A bőr fotelek pedig igazi luxuskényelmet biztosítanak a játék alatt.